kavaj.

2009-04-20 | 09:27:50

Aj aj aj. För ca fem minuter sedan så tok föll jag ner för trappan med datorn under armen och två tallrikar i den andra. Mina knogar blev helt demolerade och hela sidan av ryggen är paj och datorn fick sen en rejäl duns men fungerar som den ska! Vilken star på morgonen va? Underbart.

Igår var en lugn dag utan datorer OCH mobil för den delen också. Hade förlagt den på ljudlös. Stupid. Det blev iaf en sväng till kista och massor av mys.

Engla är helt frälst för tillfället. Halå, det är ju våår! Det är det enda min dotter pratat om sen ja, November? Och nu när den är här så är hon så söt och utbrister konstant saker som: "åh mamma, titta blommor, nu är det vår och snart sommar!" Sommar hetsen är väl grundad i att hennes födelsedag är då. Även det är ett populärt ämne här hemma.

Så, igår köpte jag en fin kavaj. Jag hade siktet inställt på en svart lång kapp-liknande-sak men när jag gick till spegeln i butiken så hängde den här gobiten där. OCH var nedsatt till inga pengar alls (från en massa pengar).



H&M trend (dom har inte det i kista, därav rean 149:-)


Så, har ni fina människor möjligen upptäckt att det skett lite små förändringar här på sidan? Nu är det ny profilbild(er) som gäller samt en direkt länk till mina auktioner på tradera som ni för övrigt måste checka in. Samt lite annat pillerille, såklart gjort av denna donna.

Kommentarer
elin

jag känner mig lite som engla. haha! jag kan inte få nog av våren och sommaren! man BLIR frälst :D

2009-04-20 12:16:27 http://elinelversson.blogg.se/
Sandra

Sidan har verkligen blivit jättefin! Och den där bilden på Engla är ju så himla fin!! Jag älskar mössan som hon har på den bilden, har dom inte den i bebisstorlek? :-)

Vi måste ta och ses snart!

Puss

2009-04-20 15:06:49 http://sandris.webblogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback