Halloween? Inte riktigt..

2008-10-27 | 09:47:07
Helgen har varit händelserik. I fredags tog vi det ganska lugnt, tittade på film hos C, mös och provsminkade inför lördagens festligheter. I lördags var det nämligen Elins dag, C syster. Dagen började med presentutdelning hos henne på söder, det bjöds på smarrig frukost. Kvällen gick i skräckens tecken. Vi samlades (alla 60 personer) på slottsbacken vid 19 tiden. Alla var utklädda och stämningen på topp. Från slottsbacken till "Sten Sture", ett café i Gamlastan som för kvällen var omvandlat till middagslokal/festlokal. Kvällen bjöd på massor av dans och skoj. Gled hem vid 2 tiden.

(Från vänster: Renée, Jag, Daniel, C, Jag, Fredde)


Söndagen var seg. Brukar inte vara SÅ seg dagen efter men kanske hade det med min nackspärr. Den sitter för övrigt fortfarande kvar. Har smörjt mig som en tok med Zon, men hjälp vad värdelös den är.

Gårdagskvällen var jag och C på bio, jag tvingade honom att vilja gå på Patrik 1.5 så den fick det bli! Hihi, den va riktigt skojjig. C tittade under kepsen när det blev lite intima scéner, haha.

Idag är både Englas och Novas dagis stängt och jag har signat upp mig för att vara barnvakt. Det var upp vid 5.40 när tösarna inte kunde sova längre och nu sitter de här brevid och leker. Lina och Liza kommer och äter lunch med oss sen, mys.

Kärlek.

Kommentarer
Josephine S

Oj! Vad fina alla var :-)

2008-10-27 10:06:50
ina

Oj, haha vad läskig du såg ut! Såg knappt att det var du ens, var tvungen att klicka upp bilden en gång till :P

2008-10-27 10:42:37 http://inabina.blogg.se/
Lotta

Vilka otäckingar =O Kul att spöka ut sig ibland =)

2008-10-28 01:51:30 http://lisenj.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback