never mind

2008-10-20 | 10:33:49


Uääää!

En fin helg, en jobbig helg, en förvirrad helg, en tårfylld helg. You name it. Idag känns allt iaf fint. Kanske lite för mycket plugg för att jag ska känna mig genomlycklig. Dock så är kursen (butiksdesign) rolig och intressant så det går nog hyffsat lätt. Liza ska göra en topshop-sko-låda till en t-shirt store butik för barn. Vem vet hur det kan sluta? Jag ska skriva. Upphetsande.

I Lördags var vi hos Alx och Sandra, blev en lång kväll med drinkar, skratt och singstar. Alx är en jäkel på de sistnämnda, tror han sitter och övar i smyg när ingen är hemma.

Igår var jag hos syster. Hade med mig godis, choklad och Ben & Jerrys. Mmm! Dock så blev det ingen glass, den fick stanna i frysen, D & J får ta den någon gång senare när magen inte värker av godis.

Idag kommer E hem. Tydligen så var det massa strul på Centralen igår så när Matte, Freja, Vega & Engla anlände från Nynäshamn ( helgen har tillbringats på Gotland, M gammelfarmor fyllde 90 ) så gick inga tåg och Engla var nog inte i säng före 22. F är snäll och är hemma med E idag så hon får sova ut och ta det lugn efter en händelserik helg. Ska hämta upp henne vid 15 ungefär. Måste bara hinna plugga. Ta dig samman kvinna!

Kommentarer
Misen

Singstar är ju helt beroendeframkallande... :) Lycka till med pluggandet! Kram!

2008-10-20 10:56:40 http://homeostas.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback