maskerad

2008-11-10 | 11:15:04
Imorgon ska Engla ha maskerad på dagis (tack M för påminnelsen). Jag vet att Nova hade det på dagis för någon vecka sen och att hon var utklädd till balettprinsessa, tänkte väl något liknande till Engla. Dom har ju så söta balett kläder på H&M för inga pengar alls. Tror Engla skulle tycka det va roligt, hon som älskar rosa och och tjejigt.

Efter en lite omtumlande natt med C som drömt mardrömmar och jag som svettats och tyckt att kudden var för hård så ska jag ta mig samman och möta upp Freja, Vega och min lilla Plinga för maskerad shopping och fika. Tror det är roligt för Engla att träffa oss tillsammans och se att vi också kan umgås. Engla sa för några veckor sen när M skulle hämta henne "Pappa, kan inte mamma få följa med och sova hemma hos oss", lilla hjärtat. Det är inte alltid lätt att förstå alla konstalationer och varför det är som det är. Hon älskar ju både sin mamma och pappa och för hennes är det inget konstigt att jag skulle komma och lägga mig hemma hos hennes pappa på soffan. Barn är för härliga.

Dessa hade Nova på sig på sin maskerad, är det inte för söta? Ska se vad vi hittar för skoj.


H&M, Dräkt 149:- och skor 79.50:-




Kommentarer
ina-bina

Kul att ni kan umgås ändå, tror det är viktigt om det är barn med i bilden :) Själv har jag aldrig ens träffat, utan bara sett Knytts mamma.



Jobbigt om man inte tål varandra :/



På Kappahl har de underbara prinsessklänningar med krona, eller litet stjärnspö, skor och slöja :D Finns i lila och vitt också..

2008-11-10 11:32:25 http://inabina.blogg.se/
Teija

Jag är sjukt stolt. Det var dock inte så ansträngande att klicka hem en liten SVEA-mössa och lite annat, men jag brukar vara duktig på att "jag skaaa köpa den dääär liite nääärmare juul". Jag som jobbar inom handels borde ju verkligen vara ute i god tid, som ser alla stressa redan nu;) Var bor ni förresten? Ska ta mig tid och läsa igenom din blogg lite mer noggrant när jag får ro:)

Sara.

nee men vi har swedbank och det funkar typ inte utomland.. så vi måste skaffa ett nytt:)

2008-11-10 12:06:42 http://gaddii.blogg.se/
Alina

tack hördu! :) aa jag älskar brolle!!! :)

2008-11-10 12:43:35 http://emmiealina.blogg.se/
ina-bina

Hehe, jag var i stan för några veckor sen och gick loss i alla barnavdelningar vi kunde hitta (syster är gravid). Jag älskar barnkläder! :P

2008-11-10 12:53:27 http://inabina.blogg.se/
Juliaa Tips!

svar: ja de funkar, tveksam om det där med grapen som ska minska magsäcken bara... Nog mest en myt :P men allt annat funkar för de flesta iallafall:D

Kram

2008-11-10 17:53:59 http://juliaalindblad.blogg.se/
Anonym

hej hej,

jag har sett att du har sytt några fina kjolar. Kan du vara jättesnäll och skriva hur du gjort? har du en mall?



tack!!

2008-11-10 21:15:10
emily

gå in på almah.devote.se det är från henne jag snott mönstret :)

2008-11-12 11:30:50 http://emslo.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback