Söndag

2008-03-23 | 20:33:03
Hej på er!

Just nu sitter jag med russin fingrar och stinker rengöringsmedel. Jag har nämligen STOR städat mitt rum, ni som känner mig vet hur detta går till och hur allt går i en vansinnig fart. Känner mig väldigt nöjd. Har tagit bort en lampa och mina gardiner, sånt skit som bara är där och inte uppfyller någon funktion (lampan användes aldrig och jag har rullgardin). Sänglakan är bytta i både min och Es säng (hm, låter som det va första gången detta århundrade!) allt är skurat och skrubbat, tillochmed väggarna fick sig en sväng om!
Underbart, nu går det att "råka" glömma en svart kjol på golvet utan att den ser mumifierad ut när jag nästa gång tar upp den.

Dagen har bjudit på mycket fint. Jag och Engla har varit i Kista med Lina och fikat. Dock sov Engla genom hela fikat och vaknade först då vi väntade på tunnelbanan. Sen var det off to Lina och lite fika med yoghurt/glass och jordgubbar, smarrigt värre! Sen, eftersom tågen mellan Sundbyberg-Sthlms C inte går nu över påsk, så fick vi ta tåget till Jakan och därifrån buss vilket tog nästan en timme!!

Nu knoppar lillan och den vakna delen av familjen ska kolla på "The Holiday" och äta godis.

Kram o puss
(bilder från dagen kommer sen eller imorgon)



Update: Det är inte ofta jag mår så bra av en film som av "The Holiday" har ni inte sett den så; SE DEN!

Kommentarer
ksundqvist 44

Jag var med igår påskafton. Där skulle ni varit.Underbart vackert dukat bord. o de 2 kusinernas kiv emellanåt. Att bara ha armarna i kors när ngt hände o vänta o se vad det blev!! Fantstiskt!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kram till dej o Engla

2008-03-23 23:06:12 http://nina

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback