Onsdag

2008-03-05 | 18:51:43
Idag var det Linda på dagis som inte var hemma hos oss kl.6.30. Och tur va väl också det.

Vi gick bara i skolan 9 - 11.30 idag. Förstår inte upplägget med så korta lektioner? Väldigt omotiverande ibland att åka över hela stan för 2 timmars genomgång av någonting man inte har en aning om när man är på vägen hem igen. Men men, vi ska göra ett arbete som innefattar att besöka Sturegallerian och kolla upp ett butsiksläge där. Min grupp tänkte iaf försöka göra klart de största delarna av arbetet imorgon så vi är lediga på fredag. Vore skönt.

Mötte min siss vid Östermalmshallen vid 12 snåret, käkade sushi och Thai buffé. Det va riktigt riktigt gott faktiskt. Efter det så åkte jag direkt till dagis för att hämta upp snorpen. Det är ganska mysigt att åka hem tidigt och äta mellis och mysa, läsa och leka. Vi hann med lite Madicken också såklart (va hände med den duktiga mamman som inte tyckte de va bra att kolla film i veckorna..?)

Nu har jag lagat en utsökt (förhoppningsvis) fiskgratäng från Tinas senaste kokbok. I min familj ska vi alltid, även till vardags, laga lite halv avanserad mat från olika kokböcker. Det är gott men ibland omsändigt med en hungrig Engla.

Idag, när vi hade lite mer tid, satt jag och Engla och hackade grönsaker och fixade tillsammans. Det är så himla mysigt att göra det :) Hon är super duktig. Jag vill påpeka att kniven hon har är suuuuuper slö och det finns iprincip ingen chans att skära sig.

image160image161
image162image163

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback