Snorig & Kall morgon.

2008-06-11 | 08:17:15

Kall, snarare iskall, morgon. Jag hade långbyxor, 2 tröjor, kavaj och halsduk när jag gick hemifrån imorse, och gissa, jag frös! Fy bubblan, jag som ställt mig in på högsommarvärme nu i ett par månader framöver. Suck, det är bara att dra fram jackor, hela skor alt. stövlar för att stämma upp med vädret.

Tisdags eftermiddagen var mysig, likaså kvällen. Jag hämtade upp en lite övertänd Engla vid 16 snåret och fröken sa irpincip "Äntligen, hon har tjatat hela dagen om att ' Maaammmaaa kommer idag!!'" Sötnöt till unge jag har. E och jag traskade iaf hem, eller traskade, hon satt på mina axlar och jag traskade. Hemma fick lortungen bada och halkade oturligt i badkaret och slog sig på ändan. Sen hade vi lite gäster och Engla var mest blyg och trött och damp i säng vid 19.30. Vad stod på schemat sen kan ni tro? MATCH!

Matchen såg jag med C, Jonte, Renée och Daniel. Bra stämning och total lycka att Zlatan fick göra det första (otroligt snygga) målet. Jag höll på att börja gråta, så kännslig är jag minnsan. Ha ha.

Nu sitter jag på ENEA och känner mig sådär halv sjuk, snoret rinner och ögonen kliar.

Pussas.


Kommentarer
Marie

Låter inte alls kul att känna sig lite sjuk. Hoppas det bara är idag.

2008-06-11 08:19:04 http://marie1982.blogg.se/
Marie

Här är det bra. Väntar bara på att Erik ska få vattenkoppor, det går på förskolan.

2008-06-11 08:27:27 http://marie1982.blogg.se/
Therese

Fina du i klänningen!



Känslig nära till Tårar, mått illa vissa dagar.Vill inte inte dra några förhastade slutsatser men ska lilla E bli storesyster ;-)



Må så gott Emily!

Kramar

2008-06-11 13:38:53 http://familjelivet.wordpress.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback